- Kalkoen incl. kruiden, vetspek en basisrecept
- Vulling per stuk
- Kalkoen dijen
- Kalkoen filet
- Kalkoen rollade
- Kalkoen gaar
- Reebiefstuk
- Reerug
- Reebout
- Patrijs roodpoot
- Kwartel
- Wilde duif
- Tam Konijn heel
- Tam Konijn bouten
- Hazenpeper uit eigen keuken
- Hertengoulash uit eigen keuken
- Parelhoen heel
- Parelhoen filet
- Parelhoen boutjes
- Parelhoen rollade
- Bresse Kip
- Kemper maïs-scharrelkip
- Kemper landhoen
- Gerookte eendenborst
- Eendenrilette
- Eenden mousse – zachte paté
- Gerookte zwijnham
- Gerookte hertenham
- Tamme gans heel
- Tamme gans filet
- Maïskip
- Piepkuikens
- Kip rollade kilo
- Haas heel per stuk
- Hazenrug
- Fazant haan
- Fazant filet
- Wilde eend
- Wilde eend filet
- Wildzwijnbiefstuk
- Wildkonijn
- Hazenbout
- Hazenrugfilet
- Haas poulet
- Hert poulet
- Hertenbiefstuk
- Hertenrugfilet
- Tamme eend heel, Barberie
- Tamme eendenborst
- Eenden boutjes
- Gekonfijte eendenboutjes (2 stuks)
Diverse sauzen uit eigen keuken
- Wildsaus
- Kersensaus
- kalkoensaus
- Sinaasappelsaus
- Stroganoffsaus
Probeer onze gezellige en overheerlijke gourmetschotel
(per kilo/4 pers.)
Specialiteiten voor in de oven
- Eenden Slee: Gemarineerde eend op een bedje van ratatouille (2 pers.)
- Kalkoen Slee: Kalkoen op een bedje van selderij en appel (2 pers.)
- Kalkoenfilet: Gemaakt op de manier van de poelier met tuttifrutti (3 pers.)
Tips van uw poelier
- Quiche met gerookte eendenborst
- Wildragoût (in een hoorn)
- Kipragoût (in een hoorn)
- Monica Cocktail (met kip, selderij, appel en meloen)
- Paté (van fazant, zwijn of ree)